Få overblik over materiel, udstyr og værktøj i samme løsning 

Har jeres virksomhed meget materiel at holde styr på? Drøner det også unødvendig energi, at lede efter det?

Uniqtracking har udviklet en nyskabende løsning til sporing af meteriel, udstyr og værktøj, som giver jer overblikket. Med små sporingschip påsat, kommunikere det automatisk med jeres Uniqtracking  GPS-trackere. 

Kontakt os

Automatisk styr på dit materiel 

Der er fart på i hverdagen og virksomheder har udfordringer med at holde styr på fællesmaterielet Med Uniqmateriel gør vi det muligt for din virksomhed at få overblikket sammen med dine biler og maskiner. 

Uniqtracking giver dig overblikket du har manglet 

Mange virksomheder har materiel som flyttes fra lageret til arbejdspladsen med en firmabil. udnyt teknologien i vores GPS-trackere til at få at vide hvilken bil det er med, hvor det er blevet stillet og hvem der sidst har lånt det. 

Alt sammen i realtid - fuldstændig automatisk. 

Få det hele i en løsning 

Overvejer du en flådestyringsløsning fra os eller har allerede en fra anden udbyder, men mangler overblikket over fællesmaterielet?  Så kontakt os idag. Vores opgave er at holde styr på dit materiel, værktøjer og udstyr. Og at gøre dit daglige arbejde lettere. Så det gør vi. Hver dag.

Derfor skal du tilvælge materielsporing 

Ingen Manuel opdatering

Undgå spildtid 

Overhold sikkerhedseftersyn 

 

Uafhængig af bluetooth på mobilen 

Stop svind  

Forlæng levetiden 

Giv medarbejderne overblikket direkte på deres mobil 

vores trackingløsnig giver dig og dine medarbejdere overblik over hvor dit materiel er og hvor den sidst har været. Materiel- og værktøjssporing er med til at effektiviser arbjedsgangen for dine medarbejdere. 

 

Ønsker du fuldt prisoverblik?  Få det her

Vil du høre mere om vores trackingløsning?

Vi er altid klar på en uforpligtende snak

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up