Flådestyring

Optimer kørslen og slip for papirarbejde med flådestyring

Har din virksomhed mange firmabiler på vejene – og har du brug for hurtigt at kunne lokalisere dem? Eller ønsker du at forbedre overblikket over dine maskiner på byggepladser? Så er flådestyring vejen frem.

Kontakt os

Optimal brug af dine ressourcer. Hver dag. Året rundt

En kunde ringer med en hasteopgave. Du skal hurtigt finde en medarbejder til at løse den. Men hvem? Flådestyring giver dig mulighed for altid at lokalisere den nærmeste medarbejder, så du bruger dine medarbejderes tid optimalt og nedsætter bilernes brændstofforbrug.

Komplet overblik over biler og maskiner med flådestyring

Med flådestyring har du altid styr på, hvor dine biler og maskiner befinder sig i verden. Fra dit skrivebord bliver du i stand til at lede og fordele arbejdet på en helt ny måde. Det giver dig et godt udgangspunkt for at effektivisere din forretning – og dermed øge indtjeningen på bundlinjen.

Få styr på dokumentationen. Så du kan koncentrere dig om dit arbejde

Med en trackingløsning undgår du uenigheder om fakturaer. GPS-tracking viser dig præcis, hvor længe din medarbejder har brugt på en opgave og sikrer dig dokumentationen overfor dine kunder. Og samtidig slipper dine medarbejdere for at udfylde kørebøger manuelt. Alle relevante informationer ligger tilgængelige på din Uniqtracking platform og app.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig med flådestyring

Derfor skal du vælge flådestyring

Mindre brændstofforbrug

Vælg de biler, der er tættest på opgaven og skær ned på brændstofforbruget. Og undgå at dine medarbejdere bruger deres biler i weekenden.

Ingen kørselsregistrering

Hvorfor bruge dine medarbejderes tid på kørselsregistrering, når du kan få præcise data, der fortæller hele historien.

Styr på logistikken

Har du prøvet at sende to biler afsted til samme område uafhængigt af hinanden? Med GPS-trackere i dine biler har du styr på logistikken.

Sikring mod tyveri / Tyverisikring

Tyveri af køretøjer og maskiner sker desværre af og til. En GPS-tracker stiller dig stærkere overfor din forsikring og øger chancen for at få dit køretøj eller din maskine tilbage.

Dokumentationen i orden

GPS-trackere hjælper dig med at dokumentere varigheden af arbejdsopgaver og bevise din reglementerede kørsel overfor myndighederne.

Interessepunkter

Opret dine egne interessepunkter (POI’er), som kan bruges i forbindelse med fakturering, optimering af logistik og kørsel samt overblik over ikke-fakturerbar tid.

Hold dig opdateret. Hvor som helst og når som helst

Uniqtracking’s flådestyring app (webApp) er let at bruge og kan benyttes på både desktop, tablet og smartphone. Så du kan følge med, uanset om du befinder dig på kontoret eller ude af huset.

Fleksibel montering. Som du kan ha’ tillid til

Hos Uniqtracking har vi vores egne montører, der kommer ud og monterer hos dig – eller hvor det nu lige passer dig. Vi er fleksible og kan montere fra dag til dag.

Vil du høre mere om vores trackingløsning og flådestyring?

Vi er altid klar på en uforpligtende snak

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up