FAQ

Stil os et spørgsmål
Hvordan tilmelder jeg en GPS-tracker og opretter et abonnement?

Du kan downloade en tilmeldingsblanket her, som du så mailer retur til os. Mailadressen står oplyst på skemaet.

Min skærm fryser, når jeg vil ændre mit kodeord

Vi oplever i øjeblikket at skræmen nogen gange fryser, når et kodeord skal ændres efter første login. Dit nye valgte kodeord skulle gerne være registreret, selvom skærmen fryser. Prøv at lukke din browser ned. Åbn en ny browser og log ind med dit nye selvvalgte kodeord.

Du skulle nu gerne kunne logge ind uden problemer.

Jeg har glemt mit password?
  • Gå til www.uniqtracking.dk
  • Tryk "Sporingsside" (Oppe i højre hjørne)
  • Tryk "Glemt afgangskode" (lige under Login)
  • Indtast Brugernavn og mail

Du vil efter få sekunder modtage en mail - følge linket i denne mail, og du vil blive bedt om at indtaste en ny kode. Denne kode vil derefter være din personlig adgangskode.

Skal der installeres noget på min computer, for at jeg kan se hvor min bil befinder sig?

UniqTracking's system er 100% webbaseret og kræver ikke nogen installation.

Man kan koble sig på Uniq Tracking fra alle computere med adgang til internettet. Du kan også se dine køretøjer på en App på din smartphone uanset om det er en IPhone eller en anden smartphone.

Hvad er en forsikringsgodkendt tracker/sporingsenhed

De fleste forsikringsselskaber stiller krav om installation af en GPS sporing i dyre biler. UniqTracking er godkendt af F&P (Forsikring & Pension), som har sat standarden for, hvad systemerne skal kunne klare, for at opfylde forsikringsselskabernes krav. Primært er det enheden UT20, der anvendes, men der kan være specielle tilfælde, hvor andre løsninger benyttes.

Får man en alarm, hvis køretøjet fjernes uden tænding?

Ved brug af UT20 vil du eller vores kontrolcentral få en alarm, hvis et køretøj flyttes uden tænding. Dette sikrer, at biler, motorcykler, både eller maskiner ikke sættes op på en ladvogn og transporteres væk uden alarm.

Hvad er et Geofence?

Man kan definere et område og omkring dette "sætte" et virtuelt, elektronisk hegn. Hvis et køretøj med en UT enhed forlader eller kører ind i det område, udløser det en alarm, du kan få sendt til din email-adresse.